Vem är jag?

Min resa mot en miljon kronor med aktier. Utan skulder.

Hej! Jag som driver den här bloggen gör det för att visa mina tankar inom aktieinvestering och omvärlden generellt. Att upptäcka möjligheter andra inte alltid ser. Att våga göra en bedömning och satsa pengar på det. Vissa kallar det gambling eftersom det finns en risk, men allt risktagande är från min sida noga övervägt för att generera vinst och försöka ha en säkerhetsmarginal ifall det faller. Varje misstag skall bl en lärdom. Jag vill att detta skall bli en lärorik resa – dela gärna era tankar med mig.

Målet är att uppnå en årsavkastning som slår index samt att i framtiden kunna betala av mina studieskulder och ha ackumelerat 1 miljon kronor i aktieinvesteringar. För att göra detta vill jag fokusera på primärt utdelningsgivande företag, samt företag som jag bedömer har framtidspotential och kan expandera och växa. Jag vill också välja företag där jag kanske har en viss edge i form av kunskap och/ eller erfarenhet.

Till vardagen är jag en 27 år gammal man som läser till läkare i Danmark och befinner mig på termin sju av tolv. Eftersom min grund är medicinsk istället för ekonomisk så kan jag inte beskriva djupare ekonomiska analyser, utan det blir mer på en mer superficiell ekonomisknivå och andra aspekter i fokus. Mina färdigheter som jag tror kan hjälpa mig uppnå mina mål är en fallenhet och intresse innanför psykologi samt att jag är extreeeemt detaljfokuserad och analytisk på gott och ont.

Jag vill finna trygghet ekonomiskt, ett flärdfullt levende blir bara en bonus om jag lyckas uppnå rikedom.

bloggbild

Här har ni mig =)

/Aktieboom

Lämna en kommentar